Profesyonel Ekip

Ünal PVC Tamir Servisi Kapsamında, PVC Kapı ve Pencerelerinde Sorun Yaşayan Müşterilere Teknik Servislerindeki Profesyonel Ekipler Yardımcı Olur. Profesyoneller Sadece Sorunları Çözmez, Yaşanılabilecek Sorunlar İçin de Önceden Önlem Alırlar.

Hızlı ve Sorunsuz Çözüm


Ünal PVC'nin En Büyük Hizmetlerinden Birisi, Hızlı ve Pratik Bir Çözüm Sunmasıdır.TeknikServisindeki Profesyonel Ekipler, Müşterilerimizin Sorunlarını En Hızlı Şekilde Çözer, Aynı Zamanda Sorunların Tekrar Etmemesi İçin Gerekli İşlemleri Gerçekleştirir.

Geniş Servis Ağı

Kayser’nin Dört Bir Yanında Ünal PVC Pencere ve Kapı Sistemlerini Tercih Eden Müşterilerimiz Servisimizle Birlikte Aynı Kalitede Hizmet Alabilirler. PVC Tamir Bakım ve Onarım Servisi Kapsamında Kayseri’nin Her Yerinde Her an Destek Vermeye Hazırdırlar.

Beyaz Şehir İldem PVC Tamiri

0 yorum


Kayser'nin son zamanlar da hızla gelişen semtlerinden biri olan ve Melik Gazi Beldesine Bağlı  İldem Beyaz Şehir inşaat sektöründe giderek artış göstermektedir. Tabi inşaat demek PVC demektir. Son yıllarda yapılan inşaat sektörlerin de tahta pencere ve kapıların yerini PVC Plastik pencere kapılar aldı. Bu da doğal olarak müteahhitlerin ucuza ucuza getirmek için kalitesiz taktırdığı pencere kapıların size sıkıntı olarak dönmesi demektir.

İldem Beyaz şehir her ne kadar gelişen bir semt olsa da evlerin hazır PVC Pimapen olması  PVC firmalarının dükkan açmak için uzak durduğu bir mahalledir. Şimdi PVC firması yok diye pencerelerinizin kapılarınızın ayarları tamirleri bakımları yapılmayacak anlamında gelmiyor.İşte bu yüzden  devreye biz giriyoruz.

Biz kimmiyiz. Biz 15 Yıldır bu sektörde hizmet vermiş kurumsal bir firma olarak siz değerli beyaz şehir ildem de yaşayan hemşehrilerimizin pimapen pencere kapılarının tamir ve bakımını en iyi şekilde garanti kapsamın da işinin ehli profesyonel ustalarımızla gelip yerinde tamir ve bakımlarını yapmaktayız.

 PVC Pimapen Pencere ve Kapılarınızın sorunlarınızı arızalarını bizimle iletişim kurarak paylaşıp fiyat alabilirsiniz. Unutmayınız ki Pencere ve Kapılarınızın Markası Ne Olursa Olsun Her Türlü PVC Pencere ve Kapı Tamiri UNAL PVC Garantisiyle Yapılır.

Yorum Gönder